BodyMindWork

Meer levensplezier door adem, beweging en meditatie

Retraite Tiengemeten in november


Na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer een retraite weekend in het najaar.

Een weekend voor jezelf op een bijzondere plek in Nederland. Even het drukke, dagelijks leven achter je laten. Er is dit weekend ruimte om te ontspannen en om weer nieuwe energie op te doen. Er is tijd om stil te staan, om helemaal tot jezelf te komen en er zijn ook momenten voor contact met anderen. Genieten van de rust en de prachtige natuur op het eiland Tiengemeten, gelegen in Zuid-Holland.

Zo dichtbij en toch even helemaal weg.

“Dichtbij en toch ver weg” is ook meteen het thema van dit weekend. Je hebt jezelf altijd bij je (dichtbij) en toch raak je jezelf in de drukte van de dag en in omgang met anderen soms zo makkelijk kwijt (ver weg).

Het programma  is afwisselend door de verschillende vormen van bezinning die we bieden, bijvoorbeeld: meditatie, ademwerk, mindfulness, wandelen en schrijven. Naast periodes van stilte, zijn er ook momenten om ervaringen en inzichten uit te wisselen.

De groep bestaat uit maximaal 10 vrouwen. We verblijven met elkaar op de Laurettahoeve, een geweldige boerderij met veel ruimte en een prachtige woonkeuken. De maaltijden zijn vegetarisch.


Datum:            Vrijdag 9 november 2017  17:00 uur  t/m 12 november 2018 16:00 uur

Locatie:           Eiland Tiengemeten, Laurettahoeve

Door:               Marianne Verhoeff en Inge Verhoeff- de Kok

Kosten:            €395,- p.p. incl. BTW, volledig verzorgd in 2 persoonskamers.
                     
Opgeven en voor meer informatie: info@praktijkverhoeff.nl  

Graag even persoonlijk overleggen? Marianne: 06-46653344, Inge: 06-22918565